На Кіровоградщині вдосконалювали роботу щодо відбору на військову службу за контрактом

Липень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Поповнення Збройних Сил України якісним і мотивованим особовим складом є одним із найактуальніших питань сьогодення і відповідно відбір кандидатів на військову службу за контрактом є одним із головних завдань військових комісаріатів.

З метою успішного виконання зазначених завдань цими днями на базі Кіровоградського обласного військового комісаріату провели семінар для посадових осіб кадрових підрозділів військових частин гарнізону та підвели підсумки результатів виконання завдань з відбору на військову службу за контрактом військовими комісаріатами області у І півріччі 2018 року. 

- Планове завдання щодо відбору на військову службу за контрактом у І півріччі поточного року для Кіровоградської області складало 680 осіб із них було відібрано та направлено для подальшого проходження військової служби 615 кандидат, що складає 90% від визначеного завдання, зокрема 189 із них для військових частин Кіровоградського гарнізону, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступника військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату підполковник Андрій Лисенко. За його повідомленням в кращий бік визначене завдання, а це на 100% і більше виконали Знам’янський об’єднаний міський та районні Кропивницький, Маловисківський, Новгородківський, Новоукраїнський, Олександрівський і Устинівський військові комісаріати та незадовільно проведена робота, що призвела до виконання плану на рівні нижче 50%, у Благовіщенському РВК.

Також під час заходу було обговорено шляхи покращення взаємодії військових частин гарнізону та військових комісаріатів області з питань відбору кандидатів на військову службу за контрактом, особливості вимог до кандидатів у ті чи інші військові частини та проблемні питання і шляхи їх вирішення, що виникають в процесі проведення даної роботи.

У підсумках заходу домовились такі зустрічі проводити систематично задля успішного комплектування особовим складом Збройних Сил України.

З питань проходження військової служби за контрактом у ЗСУ звертайтесь до військових комісаріатів за місцем реєстрації або проживання.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool