На Кіровоградщині вдалося встановити зловмисника, із-за якого мешканці області сиділи без води

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1562 | Коментарі: 0

Злодієм виявився раніше судимий за крадіжки та грабежі 26-річний місцевий житель. За попередньою інформацією, чоловік із допомогою зварювального апарату демонтував метал, грузив його до салону автомобіля, а згодом вивозив за межі області та продавав.

Сьогодні, 7 липня, особі оголошено про підозру. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
«Повідомлення до поліції про падіння електроопори в селі Павлівка Світловодського району надійшло 1 липня. Внаслідок аварії без світла лишилися мешканці Світловодського району, а через зупинку водогону жителі чотирьох міст – без водопостачання.

На пошуки крадіїв металу було негайно орієнтовано працівників Світловодського відділу поліції. У результаті кількох днів напруженої роботи, правоохоронцям вдалося встановити особу громадянина, причетного до скоєння даного кримінального правопорушення.
Ним виявився місцевий житель. Зловмисник у пошуках легкого заробітку наважився розбирати металеві конструкції, для чого взяв в оренду у знайомих зварювальний апарат. На місце пригоди виїздив вночі, у переважній більшості випадків, обирав об’єкти, що знаходилися на певній відстані від населених пунктів.

Нині відомо, що у такий спосіб чоловік протягом місяця демонтував із електроопор близько 700 кілограмів металевих кутників. Під час санкціонованих обшуків частину речових доказів вилучено», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 194-1 Кримінального кодексу України «Умисне пошкодження об’єктів електропостачання». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий термін.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool