На Кіровоградщині вантажівка перевозила деревину без дозвільних документів

Липень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Автомобіль «ЗІЛ-ММЗ», під керуванням 51-річного мешканця обласного центру, за порушення правил дорожнього руху працівники роти реагування патрульної поліції зупинили на 75 кілометрі автодороги «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв», у Кіровоградському районі.

Під час складання матеріалів про адміністративне правопорушення та перевірки документів правоохоронці встановили, що будь-які дозвільні документи на ліс-кругляк, який перевозився вантажівкою, у водія відсутні.

Інформацію про подію внесено до Єдиного обліку. Вантаж та автомобіль затримано до з’ясування усіх обставин. Наразі тривають слідчі дії.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool