На Кіровоградщині в ЗНО з фізики взяли участь 394 абітурієнти

Червень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині відбулося ЗНО з фізики, в якому взяли участь 394 абітурієнти, сьогодні, 7 червня. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко.

«Традиційно зовнішнє незалежне оцінювання з фізики пройшло злагоджено та у відповідності з усіма вимогами. Загалом в області працювали 2 пункти тестування, обидва розміщені в Кропивницькому. До проведення ЗНО задіяли 38 аудиторій. Цьогорічна явка учасників тестування склала 69,9%, торік вона була дещо меншою – 55%. У пунктах тестування працювали 93 педпрацівники», - повідомила Ельза Лещенко.

Нагадаємо, на Кіровоградщині вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов та англійської мов. Також пройшли тестування з математики, української мови і літератури, історії України. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool