На Кіровоградщині в житловому секторі рятувальники приборкали 4 пожежі

Серпень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази виїздили на гасіння пожеж в житловому секторі.

3 серпня о 10:20 рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська залучались на гасіння пожежі 32 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння на вул. Заводській м. Долинська. 

О 10:45 пожежу було локалізовано та об 11:45 – ліквідовано. Того ж дня о 14:09 у с. Олександро-Мар’ївка Петрівського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди, будівлі гаражу та 5,5 т. сіна і соломи, яку загасили бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди ТОВ АФ «П’ятихатська». Вже о 18:59 рятувальникам 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди ТОВ АФ «П’ятихатська» довелося виїздити на пожежу 6,25 м2 господарчої споруди, 6 м2 перекриття житлового будинку та 20 м2 домашніх речей у ньому на території приватного домоволодіння на вул. Олександрійській с. Ганнівка Петрівського району. Пожежу було локалізовано о 20:40 та о 22:15 – ліквідовано. У смт Завалля Гайворонського району на вул. Калініна загорілось 50 м2 покрівлі житлового будинку. Пожежу загасили рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної часини м. Гайворон та місцева пожежна команда смт Завалля. В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці. Всього до ліквідації пожеж залучалось 17 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки від 20-ї, 32-ї, 21-ї Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool