На Кіровоградщині в приміщенні котельні ліквідували пожежу

Листопад 17, 2021 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

16 листопада о 07:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Войнівському сільському будинку культури по вул. Центральна с. Войнівка Приютівської СТГ Олександрійського району.

Про пожежу повідомив випадковий перехожий. За вказаною адресою прибули відділення 10 ДПРЧ, 11 ДПРЧ, 12 ДПРЧ м. Олександрія та місцева пожежна команда с. Протопопівка.  

На місці було встановлено, що вогнем охоплено 16 м2 покрівлі в приміщенні котельні. Внаслідок події загиблих та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 08:43 та ліквідовано о 09:57. Причина виникнення пожежі на даний момент встановлюється. Всього на гасіння пожежі було залучено 13 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Цього ж дня о 10:40 вогнеборці 26-ї ДПРЧ загасили пожежу сміття та сухої рослинності на відкритій місцевості у м. Благовіщенське, що на момент прибуття підрозділу поширилась на площу 20 м2.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool