На Кіровоградщині в Новоукраїнці відбувся рейд

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

26 липня працівники Новоукраїнського районного відділу та Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів районного центру. 

Під час відпрацювання житлового сектору громадянам нагадали правила безпеки при користуванні електроприладами, розповіли про наслідки перевантаження електромережі, використання саморобних або несправних електричних і газових приладів, а також відсутності батьківського контролю за дітьми.

Не залишили поза увагою і спалювання сухої рослинності та сміття поряд з житловими будинками, відповідальність за випалювання пожнивних залишків та провокування пожеж у екоситемах.

 Зважаючи на те, що триває сезон літнього відпочинку, загострили увагу рятувальники і на правилах поведінки під час відпочинку на природі. А для того, щоб у будь-який час можна було пригадати правила безпеки, рятувальники залишили мешканцям застережні листівки і наголосили, що, коли стається пожежа необхідно негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool