На Кіровоградщині в лісових масивах організували профілактичні рейди

Серпень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

Триває пожежонебезпечний період та щодня рятувальники долають десятки пожеж, у тому числі – на відкритих територіях.

Щоб зберегти лісові масиви від знищення вогнем, рятувальники організовують профілактичні рейди по усій території Кіровоградщини. До цих заходів долучаються працівники лісового та мисливського господарства, поліцейські і представники інших відомств.

Так, чергові протипожежні відпрацювання лісових зон відбулись у Олександрійському та Гайворонському районах.
Учасники рейдів здійснили обхід території, де зазвичай відпочивають громадяни, та перевірили, чи дотримуються люди правил пожежної безпеки під час дозвілля на природі. Усім, кого зустріли в лісі, рятувальники роздали застережні листівки та нагадали, якої шкоди може завдати природі найменше нехтування правилами пожежної безпеки: розведення багаття під час спекотної погоди, непогашені недопалки та сірники, а також інші потенційні джерела вогню.

Триває пожежонебезпечний період та щодня рятувальники долають десятки пожеж, у тому числі – на відкритих територіях.

Представник Національної поліції наголосив, що за провокування пожеж у екосистемах існує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Шановні громадяни, не забувайте дбати про правила пожежної безпеки під час відпочинку та особливо у спекотну суху погоду. Адже, збережене довкілля – це збережене ваше життя і здоров’я. Дбаючи про зелені легені планети, ви дбаєте про своє майбутнє!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool