На Кіровоградщині в культових будівлях проходять рейди (ФОТО)

Квітень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1665 | Коментарі: 0

Наразі триває цикл профілактичних заходів на об’єктах, що будуть задіяні під час відзначення великого християнського свята – Великодня.

На Кіровоградщині в культових будівлях проходять рейди

На Кіровоградщині в культових будівлях проходять рейди

На Кіровоградщині в культових будівлях проходять рейди

Фахівці Голованівського районного управління ДСНС в області з’ясували стан пожежної безпеки у храмах релігійних громад на території району.

Зокрема, стан електромережі, евакуаційних виходів, наявність первинних засобів пожежогасіння, джерел протипожежного водопостачання.

Крім того, були проведені інструктажі щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки з обслуговуючим персоналом православних храмів.

Акцент було зроблено на діях під час повітряної тривоги - рятувальники закликали вірян та священослужителів не ігнорувати сирену та ховатись в укритті.

Також серед вірян та служителів культових будівель було розповсюджено пам’ятки з правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool