На Кіровоградщині в деклараціях чиновників виявили недостовірні відомості

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Новоукраїнською місцевою прокуратурою встановлено, що посадовими особами місцевого самоврядування Новолутківської та Федорівської сільських рад в деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік вказано недостовірні відомості.

Зокрема, при заповненні декларацій чиновниками сільських рад допущено такі порушення, як не зазначення належного членам родини майна, отриманих доходів, в тому числі від передачі в оренду земельних ділянок, не відображення суми доходу від отриманих позик, а також погашення основного боргу і відсотків за ними та не оприлюднення декларації відповідно до антикорупційного законодавства.

З огляду на викладене, прокуратурою до сільських рад внесено два подання з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню пов’язаних з корупцією правопорушень, які на даний час перебувають на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool