На Кіровоградщині в аграрному професійному ліцеї відкрили клас безпеки (ФОТО)

Квітень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

В Олександрійському аграрному професійному ліцеї відкрився Клас безпеки. Традиційно відкриття відбулося за участі працівників Служби порятунку.

На Кіровоградщині в аграрному професійному ліцеї відкрили клас безпеки

На Кіровоградщині в аграрному професійному ліцеї відкрили клас безпеки

На Кіровоградщині в аграрному професійному ліцеї відкрили клас безпеки

Цього дня майбутні аграрії відновлювали у пам’яті усі відомості з основ безпеки та активно вчилися новому.

Повторили правила пожежної безпеки, з’ясували порядок дій при виникненні загорання в приміщенні, навчилися користуватися вогнегасником та із задоволенням приміряли спеціальний бойовий одяг пожежних.

Під час заняття фахівець олександрійського підрозділу розповів ліцеїстам про безпеку на воді. Адже перед початком весняних канікул така інформація не буде зайвою. Також познайомив їх з роботою водолазно-рятувального відділення та продемонстрував водолазне спорядження.

Говорили в ході уроку і про мінну безпеку. Учні вчилися розрізняти види вибухонебезпечних предметів, дізналися про місця, де така прихована небезпека може таїтися, та що робити у разі їх знаходження.

Учасники заходу мали можливість отримати корисні поради на усі випадки потенційних небезпек та у безпосередньому спілкуванні з фахівцем ДСНС знайти відповіді на питання, які хвилювали найбільше.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool