На Кіровоградщині у зв’язку з опалювальним сезоном проводять рейди

Листопад 03, 2020 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

3 листопада фахівці Маловисківського районного відділу Управління ДСНС в області провели широку роз’яснювальну роботу серед мешканців м. Мала Виска.

Під час спілкування з людьми рятувальники нагадали правила поведінки у побуті в осінньо-зимовий період, що характеризується підвищеною пожежною небезпекою у зв’язку з опалювальним сезоном.

Увагу громадян акцентували на заходах безпеки при користуванні печами та грубами. Порадили слідкувати за побутовою електротехнікою, не залишати її ввімкненою без нагляду, не користуватись пошкодженими розетками та штепсельними вилками, несправними подовжувачами та не перевантажувати мережу. Фахівці пожежно-рятувальної служби зауважили, що постійної уваги потребують діти, які в силу природної цікавості можуть наробити лиха, досліджуючи пожежонебезпечні предмети. Тому дуже важливо від самого малечку навчати дітей правилам безпеки.

Також рятувальники нагадали громадянам, що завжди існує ймовірність знайти підозрілий предмет, який може виявитись боєприпасом часів Другої світової війни. Тому варто знати алгоритм дій у такому випадку. Усі ці заходи безпеки стисло викладені у листівках застережного змісту, які рятувальники роздали усім, з ким спілкувались у м. Мала Виска.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool