На Кіровоградщині у житловому секторі.загасили три пожежі

Березень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі у житловому секторі.

 

Так, 9 березня о 13:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру у с. Чечеліївка Петрівської територіальної громади Олександрійського району. На час прибуття рятувальників на території приватного домоволодіння горіло 1,1 га сухої трави та 9 м2 господарчої споруди. О 19:55 пожежу було ліквідовано особовим складом 32-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня о 15:04 стало відомо про пожежу на вул. Маловисківське шосе у селищі Новому м. Кропивницький. Там сталося загорання 10 м2 сміття та 300 кг соломи на території приватного домоволодіння, яке о 16:50 загасили бійці 1-го державного пожежно-рятувального загону.

О 16:43 виклик надійшов з м. Долинської Кропивницького району, де на вул. Парковій виникла пожежа автомобіля Mercedes-Benz та 300 м2 сухої трави на відкритій території. Силами долинського підрозділу пожежу було ліквідовано о 17:00.
Загиблих та травмованих під час пожеж немає.
Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool