На Кіровоградщині у житловому секторі загасили чотири пожежі (ФОТО)

Квітень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили чотири пожежі у житловому секторі.

На Кіровоградщині у житловому секторі.загасили чотири пожежі (ФОТ

На Кіровоградщині у житловому секторі.загасили чотири пожежі (ФОТ

На Кіровоградщині у житловому секторі.загасили чотири пожежі (ФОТ


Так, 1 квітня о 13:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка смт Добровеличківка Новоукраїнського району.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 16 м2 дерев’яної господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 13:21 пожежу було локалізовано та о 13:46 - ліквідовано добровеличківськими рятувальниками.

О 13:25 стало відомо про пожежу на вул. 6 Грудня м. Олександрія. Там на території приватного домоволодіння загорілось 3 м2 перекриття житлового будинку. Надзвичайники олександрійського пожежно-рятувального підрозділу ліквідували пожежу о 14:49.

Вже 2 квітня о 00:22 стало відомо про пожежу на вул. Степовій с. Богданівка Суботцівської громади Кропивницького району.

Там на території приватного домоволодіння загорілось 15 скл/м дров. Надзвичайники знам’янського пожежно-рятувального підрозділу ліквідували пожежу о 01:58.

О 02:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Клинці Первозванівської громади Кропивницького району.

На час прибуття рятувальників на території приватного домоволодіння горіло 6 м2 покрівлі лазні. О 03:15 пожежу було ліквідовано кропивницькими вогнеборцями.

Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool