На Кіровоградщині у житловому секторі виникло п'ять пожеж (ФОТО)

Жовтень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 355 | Коментарі: 0

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Весняній с. Солгутове Гайворонської МТГ Голованівського району. Там загорілась надвірна споруда на території приватного домоволодіння, яку о 15:25 загасили гайворонські вогнеборці.

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло п'ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло п'ять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло п'ять пожеж (ФОТО)


О 15:12 стало відомо про пожежу на вул. Миру с. Оленівка Соколівської СТГ Кропивницького району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 8 м2 металевої споруди на присадибній ділянці приватного домоволодіння та 0,2 га сухої трави на відкритій території. О 19:53 пожежу було ліквідовано кропивницькими рятувальниками.

О 16:40 надійшло повідомлення про те, що на вул. Дружби с. Капітанівка Побузької СТГ Голованівського району сталась пожежа 50 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку, який не експлуатується. О 20:01 пожежу загасили побузькі рятувальники.

У смт Олександрівка на вул. Перемоги о 17:58 бійці пожежно-рятувального підрозділу залучались на гасіння пожежі 4 м2 домашніх речей в приміщенні гаражного боксу на території приватного домоволодіння, яку о 20:06 було ліквідовано.

О 19:35 стало відомо про пожежу на вул. Гетьманівській с. Оситняжка Новомиргородської МТГ Новоукраїнського району. Там загорілось 24 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. На пожежі травмовано чоловіка 1962 р.н., якого госпіталізовано до медичного закладу.

О 21:34 пожежу ліквідовано спільними зусиллями новомиргородських рятувальників та місцевої пожежної команди с. Капітанівка.

В усіх випадках, крім випадку у с. Оситняжка, травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool