На Кіровоградщині у житловому секторі виникло 2 пожежі

Серпень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 572 | Коментарі: 0

2 серпня о 16:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу надвірної споруди на території приватного домоволодіння у с. Червона Кам’янка Олександрійського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 24 м2 покрівлі будівлі господарчого призначення

Рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія о 16:50 пожежу було локалізовано та о 17:02 – ліквідовано. 

У Кропивницькому по вул. Озерна Балка о 17:42 виникла пожежа 2 м2 перекриття та шиферу літньої кухні. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 17:59 займання локалізовано та о 18:12 – ліквідовано. В обох випадках травмованих та загиблих немає.

Причини обох пожеж з’ясовують фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool