На Кіровоградщині у житловому секторі приборкано 4 пожежі

Грудень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 557 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 4 грудня о 05:50 виникла пожежа на території дачного кооперативу у с. Павлівка Світловодському районі. На місці події було встановлено, що горить 1,5 м3 дров та 6 м2 покрівлі господарчої споруди.

До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ та місцева пожежна команда с. Власівка.

Вже 5 грудня о 00:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Суворова смт Олександрівка. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 40 м2 покрівлі та 2 м2 перекриття господарчої споруди. Вогнеборці о 01:50 пожежу локалізували та об 02:16 – ліквідували. Залучались 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка.

О 00:47 стало відомо про пожежу на вул. Матросова м. Новоукраїнка. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалось, що горить 2 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 01:06 пожежу було локалізовано та о 02:00 – ліквідовано. На гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка.

О 01:24 повідомили про пожежу на вул. Набережній с. Олексіївка Бобринецького району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу стало відомо, що горить 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. На гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.
У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool