На Кіровоградщині у житловому секторі приборкали 3 пожежі

Листопад 17, 2019 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 3 займання.

Так, 16 листопада о 12:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в 9-типоверховому житловому будинку по вул. Вокзальній м. Кропивницький. Як з’ясувалось на місці події, зайнялися два матраци на сходовій клітині 8-го поверху на площі 8 м2 . Рятувальники 1-го ДПРЗ о 12:12 локалізували та о 12:18 ліквідували пожежу.

О 21:12 стало відомо про пожежу покрівлі житлового будинку, що не експлуатується, та домашніх речей на площі 45 м2 по вул. Вишневій у м. Світловодськ. О 21:34 вогнеборці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ локалізували та о 22:07 ліквідували пожежу.

Вже 17 листопада о 01:37 надійшло повідомлення про пожежу нежитлового будинку на вул. Кам’янській с. Олексіївка Добровеличківського району. Як з’ясувалось на місці події, горить покрівля нежитлового будинку на площі 15 м2. Вогнеборці 16-ї ДПРЧ м. Помічна о 01:58 локалізували, а о 07:30 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool