На Кіровоградщині у житловому секторі посилюють профілактичну роботу

Листопад 17, 2020 | Новини | Переглядів: 545 | Коментарі: 0

17 листопада з метою запобігання пожежам у житловому секторі та загибелі на них людей фахівці районних підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі селищ міського типу Новгородка та Устинівка.

Під час спілкування з жителями селищ рятувальники наполягали на суворому дотриманні правил пожежної безпеки у власних домівках та давали рекомендації, що саме потрібно робити, аби руйнівний вогонь не наробив лиха. Вогнеборці інформували співрозмовників про сумну статистику пожеж, що трапилися на території району й області та основні причини їх виникнення. Громадянам нагадали основні правила безпечної експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, газового обладнання, електромережі та вентиляції, а також про необхідність стежити за їх справністю. Рятувальники попередили про трагічні наслідки використання саморобних обігрівачів та дали детальні інструкції, як потрібно діяти під час пожежі й інших надзвичайних подій. У процесі проведення роз’яснювальної роботи вогнеборці приділили увагу також школярам та молоді, переконуючи відповідально ставитись до власної безпеки, та розповсюдили листівки із застереженнями та номером виклику Служби порятунку «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool