На Кіровоградщині у житловому секторі міста Бобринець відбувся рейд

Жовтень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 0

Попередження виникнення пожеж у житловому секторі є одним із пріоритетних завдань Служби порятунку.

Однією із найбільш ефективних форм просвітницької роботи є безпосереднє спілкування рятувальників з населеням за місцем їх проживання, під час якого громадянам розповідають про небезпеки, які можуть чатувати на людину у побуті, та як їм запобігти. 

30 жовтня рятувальники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі міста Бобринець, у ході якої нагадали, наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки, адже це є не лише надійною передумовою захисту майна від знищення вогнем, але й збереження життя і здоров’я. Рятувальники розповіли містянам, з яких причин найчастіше виникають пожежі у побуті та що треба робити, аби їх уникнути. Зокрема, наголосили на питанні суворого дотримання правил експлуатації побутових електричних та газових приладів та порадили у разі виявлення несправностей звертатися виключно до спеціалістів відповідного профілю, а не намагатись полагодити прилад самостійно. Також, як показує практика, у період міжсезоння для обігріву приміщення багато громадян використовують тепловентилятори, необережне використання яких може стати причиною виникнення пожежі. Працівники Служби порятунку порадили в обов’язковому порядку перед експлуатацією уважно вивчити інструкцію до електроприлада та використовувати його лише відповідно до рекомендацій.

Підростаюче покоління бобринчан прослухало застереження від рятувальників щодо наслідків екстремальних розваг та експериментів із небезпечними речами.

На завершення рейду рятувальники вручали співрозмовникам застерігаючі листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool