На Кіровоградщині у житловому будинку загинув 58-річний чоловік (ФОТО)

Липень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1442 | Коментарі: 0

Близько півночі 22 липня у селі Созонівці Кіровоградського району в одному з житлових будинків виникла пожежа домашніх речей.

Проживали у будинку давно розлучені чоловік та дружина. Саме жінка, вийшовши пізно вночі на подвір’я, відчула запах та побачила, що з вікна кімнати, де проживав її колишній, йде дим. Вона спробувала потрапити у помешкання, але двері були зачиненими. Жінка викликала службу «101». Вогнеборці, які оперативно прибули на місце події, швидко ліквідували займання. Допомогти господарю не вдалося: чоловік загинув. Причина його смерті наразі встановлюється. Пожежа ж виникла через необережність загиблого з вогнем при курінні. За словами свідків чоловік зловживав алкоголем та дозволяв собі курити в ліжку. Один раз сусідам та колишній дружині вдалося врятувати його за подібних обставин. На жаль, висновків для себе чоловік не зробив.
Загалом, минулої неділі на території області у житловому секторі сталося 5 пожеж. Шановні громадяни! Будьте обережні з вогнем, дотримуйтеся правил пожежної безпеки, бережіть життя!

Територіальне управління МНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

На Кіровоградщині у житловому будинку загинув 58-річний чоловік (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool