На Кіровоградщині у житлових секторах селищ Новгородки, Вільшанки та міста Благовіщенське відбувся рейд

Липень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

25 липня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житлових секторах селищ Новгородки, Вільшанки та міста Благовіщенське, у ході якої поспілкувались із місцевим населенням про способи запобігання пожежам, травмуванню та загибелі людей під час них.

Рятувальники нагадали громадянам елементарні правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки, пояснили, як діяти у разі виникнення пожежі в оселі чи на території домогосподарства та за якими номерами телефонувати у разі пожежі.

Спілкуючись з жителями згаданих населених пунктів, рятувальники акцентували їх увагу на тому, що уникнути пожежі можна лише за умови неухильного дотримання правил пожежної безпеки. Ігнорування ж цих правил однозначно ставить під загрозу життя, здоров’я та добробут самих порушників. Працівники пожежно-рятувальної служби закликали людей з обережністю використовувати відкритий вогонь, користуватись побутовою технікою, у пожежонебезпечний період не палити на подвір’ї, поблизу житлових будівель та господарчих споруд сміття, не наражати себе на небезпеку, випалюючи суху рослинність на своїх городах та присадибних ділянках, дотримуватись вимог пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт, пильнувати дітей та дбати про їх безпеку.

Під час проведення профілактичних бесід рятувальники розповсюдили серед місцевого населення листівки на протипожежну тематику.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool