На Кіровоградщині у житлових секторах продовжують проводити рейди

Січень 25, 2021 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

25 січня фахівці районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській ообласті провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у житлових секторах міст Благовіщенське та Мала Виска.

Під час спілкування з жителями райцентрів рятувальники наголошували на суворому дотриманні правил пожежної безпеки, зокрема обережному поводженні з побутовими електричними та газовими приладами, пічним опаленням. Громадян закликали не користуватись несправними і саморобними обігрівачами, не топити печей і грубок, у яких є тріщини, перевірити стан електромережі у будинку, не перевантажувати її, потурбуватись, щоб приміщення добре вентилювались, аби виключити можливість накопичення чадного газу, не палити у ліжку та головне – не випускати з поля зору дітей, дбати про їх безпеку.

Надзвичайники застерегли жителів Благовіщенського та Малої Виски від виходу на кригу, оскільки вона є занадто тонкою, щоб витримувати вагу людини, а це неодмінно призведе до загибелі.

Під час профілактичного відпрацювання населених пунктів рятувальники розповсюдили серед населення листівки із застереженнями та порадили у випадку будь-якої надзвичайної події телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool