На Кіровоградщині у жителя області вилучили наркотичні засоби

Липень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

У вчиненні кримінального правопорушення поліцейські викрили 30-річного жителя селища Добровеличківка, раніше судимого за аналогічні злочини.

«11 липня під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка було виявлено та вилучено наркотичні речовини і приладдя для їх вживання. Зокрема – кілька пластикових пляшок та ін’єкційний шприц із рідиною, схожою на наркотичну, а також зерна рослинного походження, зовні схожі на мак. Вилучене направлено на проведення експертизи», - розповів т.в.о. начальника Добровеличківського відділення поліції Сергій Чіпляка.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Добровеличківського відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool