На Кіровоградщині у закладах освіти проводять навчальні тривоги (ФОТО)

Вересень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Від початку вересня у навчальних закладах області тривають відпрацювання дій учасників освітнього процесу за сигналом Повітряна тривога.

На Кіровоградщині у закладах освіти проводять навчальні тривоги

На Кіровоградщині у закладах освіти проводять навчальні тривоги

На Кіровоградщині у закладах освіти проводять навчальні тривоги


Цей процес взяли під контроль рятувальники. Такі навчальні тривоги практикують за участі інспекторського складу Головного управління ДСНС області та підпорядкованих підрозділів.

Сьогодні навчальну евакуацію за сигналом тривоги провели у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка.

Студенти, викладачі та персонал закладу організовано спустилися до укриття, розташованого на території університету. Інспектор Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області супроводжувала учасників освітнього процесу до сховища, спостерігаючи за їх рухом евакуаційними шляхами, фіксувала час, відведений на евакуацію та спрямовувала дії персоналу закладу під час навчальної тривоги.

Під час перебування в укритті рятувальниця провела інструктаж з правил пожежної безпеки, порядку застосування первинних засобів пожежогасіння, використання вогнегасників на прикладі тих, якими укомплектоване сховище.

Майбутні освітяни та викладацький склад університету продемонстрували високий рівень готовності до дій за сигналом повітряної тривоги, адже усім вдалося покинути навчальні аудиторії та робочі кабінети вчасно.

Такі навчальні евакуації триватимуть і надалі, аби підготувати здобувачів освіти, педагогів та персонал закладів до дій в умовах загрози повітряних атак.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool