На Кіровоградщині у відвідувача кафе виявили коноплю

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Правоохоронці прибули до закладу на виклик про дрібне хуліганство. Як з’ясувалося, правопорушник зберігав нарковмісні рослини. За такі дії чоловікові може загрожувати покарання від штрафу і до трьох років позбавлення волі.

«На лінію «102» надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій в приміщенні кафе одного з сіл району. Виїхавши на місце події, працівники поліції встановили особу порушника.

Ним виявився 26-річний житель районного центру. У ході спілкування та перевірки документів правоохоронці виявили факт зберігання чоловіком нарковмісної речовини. За висновком експерта, нею виявилася конопля у кількості майже 80 грам. Як пояснив знам’янчанин, зілля він знайшов у паперовому згортку та зберігав для свого подальшого «лікування», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Особі загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool