На Кіровоградщині у Великосеверинівській громаді відбувся рейд (ФОТО)

Червень 20, 2023 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

Працівники Служби порятунку вирушили до Великосеверинівської громади Кропивницького району.

На Кіровоградщині у Великосеверинівській громаді відбувся рейд

На Кіровоградщині у Великосеверинівській громаді відбувся рейд

На Кіровоградщині у Великосеверинівській громаді відбувся рейд


У спілкуванні з мешканцями населених пунктів громади надзвичайники нагадали правила безпечної поведінки у повсякденному житті.

Під час розмови фахівці пожежно-рятувальної служби переконували співрозмовників у необхідності дотримання правил безпеки у побуті, зокрема, радили потурбуватися про протипожежний захист, за можливості придбати вогнегасник для оселі. Нагадували про значну шкоду довкіллю при спалюванні сухої рослинності та сміття поблизу домівок та на відкритих територіях, а також про передбачену законодавством України відповідальність для паліїв.

Особливу увагу звертали на безпеку дітей, про що, у першу чергу, повинні подбати дорослі, адже це зона їх відповідальності.

Під час зустрічі з мешканцями населених пунктів громади рятувальники закликали їх не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу та щоразу прямувати до укриттів.

Не забули фахівці рятувальної справи і про одну з найвадливіших тем сьогодення – вибухонебезпеку. Знати, що робити, не розгубитися та чітко дотримуватися алгоритму дій у разі знаходження боєприпасів та предметів зовні схожих на них — це жорства вимога сьогодення. Тож, бути обізнаним з питань мінної безпеки має бути кожен.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool