На Кіровоградщині у Світловодськ направили фахівців для вирішення питання запуску опалювального сезону

Жовтень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 1544 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна після наради щодо початку опалювального сезону доручила своєму заступнику Сергію Поліщуку та директору департаменту ЖКГ облдержадміністрації терміново виїхати до Світловодської громади та оперативно перевірити готовність котельні закладів соцсфери до подачі тепла.

"Сьогодні ви, як керівництво громади (звертаючись до міського голови Світловодська Андрія Маліцького), отримали поради від фахівців, які все життя працюють у сфері ЖКГ, по вирішенню проблеми вашої громади. Додатково я доручаю створити робочу групу та терміново виїхати на територію Світловодської ТГ, щоб підсилити їх. Питання критичне, чекати немає часу, діти мають бути в теплі», - доручила Марія Чорна.

До перевірки долучаться, зокрема, фахівці управління Держпраці в області та директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Ольга Довжук. Особливо важливу увагу фахівці приділять опаленню Павлівського НВО з філіями – там розміщений котел, який під час останнього інспектування представниками облдержадміністрації був в непридатному стані, а також іншим закладам соцсфери. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool