На Кіровоградщині у скоєнні пограбування викрито односельця потерпілого

Червень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

45-річний житель одного з населених пунктів Олександрійського району завдав чоловіку тілесних ушкоджень та відібрав його особисті речі. За вчинене зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

До районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення з лікарні про те, що з травмами обличчя за медичною допомогою звернувся 58-річний мешканець одного з сіл.

«Правоохоронці встановили, що у лісосмузі неподалік населеного пункту до потерпілого підійшов місцевий житель, побив його та незаконно заволодів мобільним телефоном і грошима у сумі 120 гривень. У даний час майно потерпілого вилучено», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool