На Кіровоградщині у сфері ювенальної юстиції судами задоволено позовів на суму 136 тис грн

Червень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

За результатами представницької діяльності Новоукраїнської місцевої прокуратури у сфері ювенальної юстиції з початку року судами задоволено позовів на суму 136 тис грн.

Так, місцевою прокуратурою заявлено 6 позовів щодо захисту прав та законних інтересів дітей, 3 з яких на зазначену суму розглянуто та задоволено, провадження у 1 справі закрито у зв’язку з добровільним виконанням позовних вимог, інші позови на суму 73 тис грн перебувають на розгляді.

Крім того, завдяки представницькій діяльності місцевої прокуратури неповнолітнього поновлено на навчанні у Гайворонському професійному аграрному ліцеї, як такого, що був незаконно відрахований.

Новоукраїнською місцевою прокуратурою постійно вивчається стан законності щодо додержання прав і свобод дітей та, у разі наявності порушень, вживаються заходи для їх поновлення і захисту.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool