На Кіровоградщині у серпні рух транспорту по М-04 буде змінено

Липень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Дорожники вестимуть ремонт шляхопроводу на ділянці км 40+612 дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине

Шляхопровід по автодорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (на м. Волгоград через міста Дніпропетровськ і Донецьк) перебуває у аварійному стані.

Вже багато років фінансування на його ремонт не виділялося, тож як тільки в державному бюджеті передбачили фінансування, Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області приступила до роботи. Розпочали з підготовки проектно-кошторисної документації, яка відповідає сьогоднішнім цінам. На разі завершується процедура торгів і фактичні роботи планують розпочати уже в серпні.
Орієнтовна вартість об’єкту складає 9 млн. гривень.

На період ремонтних робіт буде змінено рух автотранспорту дорогами загального користування відповідно до схеми.
- Це дуже важливий об’єкт. Тут досить інтенсивний рух транспорту, тому треба зробити все швидко і якісно, - говорить начальник відділу з організації та безпеки дорожнього руху САД у Кіровоградській області Олександр Палівода. – Тож аби транспортний потік не заважав працювати дорожнім робітникам, ми розробили схему маршруту, щоб розвантажити шляхопровід. Так, це створить деякі незручності для учасників руху, але це виправдані і тимчасові незручності. Ми намагатимемося якнайшвидше завершити ремонт і відновити рух на даній ділянці.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Шляхопровід по автодорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (на м. Волгоград через міста Дніпропетровськ і Донецьк) перебуває у аварійному стані.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool