На Кіровоградщині у селищі Вільшанка відбувся рейд

Березень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 2338 | Коментарі: 0

Щодня до Служби порятунку Кіровоградщини за номером «101» надходять повідомлення про пожежі у житловому секторі. Щоб попередити випадки займань в оселях громадян та випадки загибелі й травмування, працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять серед населення регіону масово-роз’яснювальну роботу.

21 березня рятувальники районного підрозділу У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Вільшанка. Мета заходу – навчання громадян правилам пожежної безпеки у побуті.

Жителям розповідали про заходи безпеки при користуванні електричними та газовими приладами, а також відкритим вогнем. Нагадали, що найпоширенішою причиною виникнення пожеж залишається людська необережність, легковажне ставлення до власної безпеки й добробуту, нехтування вимогами пожежної безпеки. Перш за все, це необачно кинуті непогашені недопалки й сірники, залишені без нагляду свічки й гасові лампи, спалювання сміття без дотримання правил пожежної безпеки, паління у ліжку. Саме зараз на обійстях активно прибирають і, спалюючи при цьому сміття, створюють ризик виникнення неконтрольованого горіння. У зв’язку з цим рятувальники порадили не забувати, що пожежу краще попередити, ніж потім потерпати від її наслідків.

Молодим батькам нагадали, до чого можуть призвести пустощі малюків з вогнем та порадили змалку виховувати у дітей відповідальне ставлення до безпеки, берегти своє життя та здоров’я. На завершення розмови громадяни отримали листівки із застереженнями щодо вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та правилами пожежної безпеки. 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool