На Кіровоградщині у селищі Онуфріївка провели рейдову перевірку (ФОТО)

Листопад 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

У селищі Онуфріївка Олександрійського району працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки у побуті.

Рятувальники навели громадянам статистику пожеж у районі та назвали їх основні причини.

Зокрема, фахівці рятувальної справи наголосили, що до пожежі може призвести необережність з вогнем під час спалювання сміття на подвір’ї, недбало залишений недопалок або сірник, порушення правил експлуатації пічного опалення, коротке замкнення або перевантаження електромережі, використання газової та електричної побутової техніки не за призначенням, а ще порушення правил експлуатації генераторів та альтернативних джерел живлення і обігріву. Тож безпека у домі, в першу чергу, залежить від належного ставлення до цього питання самих господарів.

На Кіровоградщині у селищі Онуфріївка провели рейдову перевірку

На Кіровоградщині у селищі Онуфріївка провели рейдову перевірку

На Кіровоградщині у селищі Онуфріївка провели рейдову перевірку

Крім того, надзвичайники переконували жителів Онуфріївки реагувати на сигнали повітряної тривоги й ховатись в укритті та бути обережними при виявленні боєприпасів, не чіпати їх, не наближатись та повідомляти про знахідку за номером 101 або 102.

У процесі проведення роз’яснювальної роботи громадянам вручили застережні листівки, порадили повсякчас дотримуватись правил безпеки та дбати про безпеку дітей, не допускати булінгу та нагадувати правила дорожнього руху.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool