На Кіровоградщині у селищі Олександрівка провели роз’яснювальну роботу

Листопад 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

З настанням холодної погоди значно зростає кількість пожеж у оселях людей. Тому рятувальники закликають громадян бути обережними і повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки.

З профілактичною метою 13 листопада співробітники Олександрівського районного відділу У ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі селища Олександрівка та нагадали громадянам основні правила безпечної життєдіяльності.

Рятувальники застерегли людей від користування печами і грубками, у яких є тріщини, саморобними та несправними електроприладами, експлуатації з порушеннями або перевантаження електромережі, від використання побутових обігрівачів не за призначенням, оскільки наслідком такої легковажності, як правило, є пожежа у домівці, а іноді – загибель людей. Також громадянам розповіли про небезпечні наслідки спалювання опалого листя та пожнивних залишків на городах і земельних ділянках. Рятувальники зазначили, що за такі дії притягують до відповідальності.

Під час спілкування з місцевим населенням акцентували увагу і на питаннях безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

У процесі роз’яснювальної роботи працівники Служби порятунку розповсюдили серед населення листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool