На Кіровоградщині у селі Йосипівка триває будівництво амбулаторії

Листопад 23, 2018 | Новини | Переглядів: 701 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко побував з робочою поїздкою у Благовіщенському районі.

Разом із головою райдержадміністрації В'ячеславом Зосимом та начальником управління капітального будівництва ОДА Сергієм Проненком посадовець проінспектував хід робіт на двох об’єктах будівництва - амбулаторії загальної практики – сімейної медицини з житлом для лікаря та гаражем для автомобіля в селі Йосипівка та реконструкцію окремих конструктивних елементів водопропускної споруди на річці Синиця в місті Благовіщенське.

За результатами інспекції, перший заступник голови облдержадміністрації дав конкретні завдання керівникам органів місцевої влади та підрядним організаціям щодо своєчасного та якісного виконання будівельних робіт на вищезгаданих об’єктах. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool