На Кіровоградщині у річці Березівка спостерігається задуха риби (ФОТО)

Липень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 1293 | Коментарі: 0

27 липня від голови Устинівської РДА надійшло повідомлення про те, що в р. Березівка, яка протікає по території Устинівського району спостерігається задуха риби.

Особовий склад виїхав до місця події та проводив роботи по збору мертвої риби. З метою недопущення розповсюдженню хвороботворних інфекцій рятувальники здійснили її захоронення (орієнтовно 500 кг). До повноважень ДСНС України належить надання допомоги у разі звернення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

27.07.2018 на даній водоймі проводились відбори проб води Долинським державним управлінням екології та природних ресурсів, які було доставлено до Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області. За попередніми результатами аналізів замор риби виник внаслідок цвітіння водоростей в даній водоймі.

На 30.07.2018 заплановано проведення засідання комісії з питань ТЕБ та НС Устинівської РДА.

Згідно до ст. 19 Кодексу Цивільного захисту - дана подія входить до повноважень місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту.

У ДСНС України у Кіровоградській області

На Кіровоградщині у річці Березівка спостерігається задуха риби (ФОТО)

На Кіровоградщині у річці Березівка спостерігається задуха риби (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool