На Кіровоградщині у парковій зоні чоловік пограбував дівчину

Грудень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

13 грудня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про злочин. В одному з районів міста група реагування патрульної поліції розшукала чоловіка та виявила у нього викрадені у потерпілої речі.

За інформацією правоохоронців, ввечері у парковій зоні невідомий підбіг до дівчини, вихопив з рук сумочку з грошима і документами та втік.

Виїхавши на місце пригоди, поліцейські виявили на засніженій дорозі слід. По ньому дійшли до одного з торгівельних закладів та переглянули відео з камер відеоспостереження. У подальшому, за прикметами, які вказала потерпіла, встановили особу причетну до скоєння злочину. Під час огляду з кишені чоловіка було виявлено та вилучено кілька купюр в іноземній валюті, викрадені у дівчини.

Грабіжником виявився 35-річний житель іншої області, який працював у Світловодську. У минулому громадянин уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою.
У даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool