На Кіровоградщині у паперовому вигляді оформлюється лише 3 відсотки митних декларацій

Червень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Впровадження електронного декларування є зручною процедурою для бізнесу, що сприяє прискоренню товарообігу, скороченню часових і фінансових витрат бізнесменів на здійснення митних процедур.

За підсумками травня 2013 року митне оформлення товарів з використанням електронного декларування здійснювали 56 суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності Кіровоградського регіону. За цей час було оформлено 1550 митних декларацій, 97% з яких – у електронному вигляді.
При цьому кількість електронних експортних декларацій становить 99% від загальної кількості оформленого експорту, а імпортних – 92,6%. У порівнянні з аналогічним періодом 2012 року кількість електронних митних декларацій збільшилась у 10 разів – зі 140 до 1426 штук.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool