На Кіровоградщині у Панчевому будують нову амбулаторію

Вересень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Одна із вісімнадцяти амбулаторій, що будуватимуться в області у 2018 році за державною програмою, зводиться у селі Панчеве Новомиргородського району. 

Вартість проекту складає 6,1 мільйона гривень. Левова частка цієї суми - фінансування з Державного бюджету. Частину коштів на реалізацію - 620 тисяч гривень - виділила районна рада.

Приміщення нової амбулаторії розпочали будувати місяць тому. За досить короткий час будівельники практично завершили зводити стіни. Наразі проводиться робота з підключення каналізації та прокладення водогону. Триває закладка фундаменту під гараж. За декілька днів будівельники розпочнуть внутрішню обробку стін.

Хід будівельних робіт перевірив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перебуваючи з робочим візитом у районі. Разом з головою райдержадміністрації Олександром Сенченком та Панчівським сільським головою Володимиром Боськом він оглянув "коробку" будівлі, поцікавився плануванням амбулаторії та термінами виконання робіт.

Зважаючи на високі темпи виконання робіт із випередженням графіка, підрядник планує здати об’єкт в експлуатацію уже у листопаді.

"Ми прикладаємо багато зусиль для того, щоб у цьому році 18 нових амбулаторій були збудовані, укомплектовані меблями, медичним обладнанням, і забезпечені транспортом, - підкреслив Сергій Кузьменко. За його словами, на даний момент в області будується 14 амбулаторій. Перші об’єкти будуть збудовані наприкінці жовтня - на початку листопада. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool