На Кіровоградщині у Новомиргородському та Олександрівському районах відбувся рейд (ФОТО)

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1105 | Коментарі: 0

Пожежі легше запобігти, ніж ліквідовувати її наслідки, які можуть бути непоправними для здоров’я, життя та майна людини.

Звичайно, існують непереборні обставини, що спричиняють лихо, проте, як свідчить статистика, найчастіше пожежі стаються через необережність з вогнем, нехтування правилами безпеки у побуті чи пустощі дітей з вогненебезпечними предметами і речовинами.

Зважаючи на це, одним із дієвих методів профілактики пожеж є роз’яснювальна робота, коли рятувальники безпосередньо спілкуються з людьми та розповідають про те, як вберегтись від надзвичайних подій у повсякденному житті.

Так, 17 липня пояснювали правила безпеки у побуті громадянам рятувальники Новомиргородського та Олександрівського районів. Крім небезпек, які можуть статись через пожежі, спричинені несправною електропроводкою, побутовими електроприладами, необережним поводженням з вогнем, рятувальники нагадали громадянам, що спалювання сухої рослинності, стерні та сміття дуже небезпечне для навколишнього середовища, а також майна людей. Крім того, за такі дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Поряд з тим існує ймовірність знайти на власному полі чи обійсті боєприпаси часів Другої світової війни, тому варто чітко знати правила поведінки при виявленні таких предметів.

Та найбільшої уваги під час канікул потребують діти, які можуть знічев’я спричинити лихо, граючись із вогнем. Усі ці правила та поради стисло подані в листівках, які рятувальники роздавали громадянам для наочності.

Прес-служба У ДСНС в області

Пожежі легше запобігти, ніж ліквідовувати її наслідки, які можуть бути непоправними для здоров’я, життя та майна людини.1


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool