На Кіровоградщині у Малій Висці відбувся рейд

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

19 листопада фахівці Маловисківского районного відділу Управління ДСНС в області провели планове профілактичне відпрацювання житлового сектора. 

Захід відбувся у традиційній формі – бесіда з людьми на тему пожежної безпеки у побуті під час сезону опалення.

Рятувальники запитували у громадян, який вид опалення вони застосовують у своїй оселі, як господарі забезпечують безпеку свого дому від пожеж та чи чітко вони усвідомлюють важливість постійного контролю за усіма побутовими приладами і системами?

Зважаючи на відповіді людей, фахівці Служби порятунку будували розмову так, щоб дати актуальні поради кожній людині.

Так, власникам пічного опалення рятувальники нагадували основні причини нещасних випадків з людьми, спричинені несправністю печей, камінів чи грубок. Тим, хто обігріває оселю газом, радили за найменшої підозри на витік газу, негайно викликати фахівця для ремонту котла.

Крім того, абсолютно усіх стосується перелік правил використання електричних приладів, зокрема: не перевантажувати електромережу, не користуватись пошкодженими чи саморобними приладами, вимикати живлення побутової техніки перед виходом з дому тощо.

На завершення розмови рятувальники роздавали застережні листівки, де усі перелічені правила викладені стисло та зрозуміло.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool