На Кіровоградщині у Малій Висці відбулось відпрацювання житлового сектора

Травень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

З метою запобігання пожежам у житловому секторі, на відкритих територіях, у зелених зонах області, рятувальники Кіровоградщини посилюють просвітницьку роботу серед різних верств населення.

8 травня профілактичне відпрацювання житлового сектора відбулось у м. Мала Виска. Рятувальники місцевого пожежно-рятувального підрозділу спілкувались із жителями приватного сектора, наголошуючи, насамперед, на небезпеці спалювання сміття чи рослинності на власному дворі чи деінде.

Фахівці Служби порятунку розповідали громадянам, які наслідки мають такі пожежі при недотриманні правил безпеки під час розведення відкритого вогню. Крім того, у розмові вогнеборці порушили питання суворого контролю за станом безпеки у оселях, озвучили правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та порадили, як виховувати у дітей почуття відповідальності за своє життя. 

Для посилення ефекту від розмови рятувальники роздавали також застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool