На Кіровоградщині у м. Долинська провели рейд

Листопад 12, 2018 | Новини | Переглядів: 631 | Коментарі: 0

12 листопада фахівці Долинського районного відділу У ДСНС в області здійснили чергове профілактичне відпрацювання житлового сектора. Захід відбувся на вулицях міста Долинська серед місцевих мешканців.

Рятувальники поширювали листівки, присвячені темі правил пожежної безпеки у побуті, алгоритму дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни та правил експлуатації пічного опалення.

Та на словах пояснювали громадянам, як не допустити нещасних випадків, пов’язаних із пожежами та іншими подіями.

Зокрема, вогнеборці нагадували людям, що недбалість господарів у питаннях безпеки під час опалювання оселі може коштувати майна, житла та навіть життя родини. Слід бути вкрай відповідальними, користуючись газом та електрикою у побуті.
Крім того, людина, яка ризикує використовувати саморобні, пошкоджені, старі, несертифіковані прилади обігріву, повинна усвідомлювати усі можливі наслідки цього рішення.

Окрему розмову рятувальники провели зі школярами, яких переконували не ставити під загрозу своє життя та здоров’я через бажання дослідити пожежо- чи вибухонебезпечні речі.

На Кіровоградщині, у м. Долинська провели рейд,

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool