На Кіровоградщині у лісовому масиві провели спільний рейд

Серпень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

З метою профілактики та недопущення пожеж у природних екосистемах 5 серпня співробітниками Новомиргородського районного відділу та Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з працівниками лісового господарства, ГУ НП та волонтерами Червоного Хреста був проведений рейд на території лісового масиву у Новомиргородському районі.

Учасники рейду здійснили обхід території, перевірили стан мінералізованих смуг, наявність шлагбаумів на в'їзді до лісу та інформаційних табличок, що попереджають про високу пожежну небезпеку. Спілкуючись з відпочивальниками, розповіли про причини виникнення пожеж, способи запобігання їм, нагадали, як користуватися первинними засобами пожежогасіння та як загасити займання у лісі чи на відкритій території на початковій стадії. 

Співробітники поліції поінформували громадян про штрафи та кримінальну відповідальність за провокування пожеж у екосистемах.
Під час рейду було розповсюджено серед населення застерігаючі листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool