На Кіровоградщині у лісових зонах відбулися рейдові обходи

Травень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1272 | Коментарі: 0

Вихідними днями рятувальники разом із колегами з ГУ Нацполіції, управління лісового та мисливського господарства Кіровоградщини здійснювали рейдові обходи місць масового відпочинку громадян у лісових зонах.

Зокрема, представники місцевих підрозділів трьох відомств провели профілактичні заходи у Петрівському та Новгородківському районах. Учасники рейду перевіряли, чи дотримуються відпочивальники правил пожежної безпеки у місцях відпочинку, розповідали про наслідки необережної поведінки з вогнем у лісових масивах та роздавали листівки застережного змісту.

Загалом зміст роз’яснювальної роботи за участі рятувальників, поліцейських та лісників полягає у навчанню населення заходам безпеки під час відпочинку на природі, адже часто громадяни використовують відкритий вогонь для приготування страв і при цьому не зважають на небезпеку поширення вогню лісовими насадженнями.

Рятувальники навчають правилам пожежної безпеки, поліцейські розповідають про покарання за знищення лісового фонду, а лісники інформують про згубні наслідки лісових пожеж для екосистеми.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool