На Кіровоградщині у лісових масивах продовжують проводити профілактичні рейди

Липень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

У пожежонебезпечний період у рази зростає ймовірність виникнення пожеж у природних екосистемах. 

Як показує практика, основними причинами займань у лісах та на відкритих територіях є недотримання громадянами правил пожежної безпеки. У зв’язку з цим працівники Служби порятунку активізують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, об'єднуючи свої зусилля з поліцейськими та лісівниками.

Так, 10 липня фахівцями районних підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками поліції та лісових господарств було проведено профілактичні рейди у лісових масивах Новомиргородського та Добровеличківського районів.

Відпочивальникам нагадали про необхідність суворого виконання правил пожежної безпеки, а також про кримінальну та адміністративну відповідальність за їх порушення. Крім того, громадянам розповіли як діяти при виявленні пожежі у лісі та як загасити її самотужки на початкових стадіях.

Аби громадяни краще запам’ятали правила, рятувальники надали їм інформаційні листівки, у яких також зазначається номер, за яким необхідно повідомляти про надзвичайну подію - “101”.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool