На Кіровоградщині у Гайвороні провели відпрацювання житлового сектора

Лютий 04, 2019 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

4 лютого профілактичне відпрацювання житлового сектора провели працівники Гайворонського районного відділу Управління ДСНС в області.

Громадянам розповіли, яких правил потрібно суворо дотримуватись, щоб не допустити пожежі в оселі та на обійсті, закликали бути особливо обережними при користуванні електричними обігрівачами, газовими приладами та пічним опаленням.

Рятувальники переконували обов’язково дбати про безпеку дітей, які часто стають винуватцями та жертвами надзвичайних подій.

Також застерегли від необачного поводження з вогнем під час куріння, оскільки недбало залишені або кинуті сірники та недопалки досить часто призводять до пожеж в житлі. Кожному співрозмовнику рятувальники залишили листівку із застереженням та правилами пожежної безпеки

4 лютого профілактичне відпрацювання житлового сектора провели працівники Гайворонського районного відділу Управління ДСНС в області.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool