На Кіровоградщині у довколишніх селах Маловисківського району провели рейд

Березень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора щодо попередження порушень громадянами правил пожежної безпеки, особливо під час опалювального сезону.

Адже статистика Служби порятунку доводить, що впродовж періоду активного використання населенням приладів опалення, печей, груб, камінів кількість пожеж у житловому секторі зростає, при цьому збільшується і кількість загиблих на пожежах. Щоб цього не траплялось, рятувальники проводять активну масово-роз’яснювальну роботу серед населення, особливо непрацюючого.

4 березня рятувальники навчали мешканців сіл Димине, Гаївка та Копанка Маловисківського району правилам пожежної безпеки та переконували дбати про власне життя і майно. Зокрема йшлось про обережне користування відкритим вогнем у побуті, небезпечні наслідки паління у ліжку, суворе дотримання правил експлуатації приладів і систем опалення, обережність у поводженні з електрострумом та необхідність регулярної перевірки систем вентиляції у приміщеннях. Також працівники Служби порятунку розповсюдили серед населення сіл застерігаючі листівки з порадами щодо безпечної життєдіяльності.

Кіровоградщина, селах Маловисківського району, рейд

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool