На Кіровоградщині у чоловіка вилучили наркотичних засобів на понад 200 тисяч гривень

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

У скоєнні кримінального правопорушення працівники управління протидії наркозлочинності поліції області викрили 28-річного жителя одного з населених пунктів Кіровоградського району.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили і вилучили майже 160 рослин коноплі та 3,5 кг наркотичного засобу – марихуани.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить більше 200 тисяч гривень.
Вилучені рослини та речовини направлено на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, у Кропивницькому поліцейські виявили у місцевого жителя теплицю з нарковмісними рослинами.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool