На Кіровоградщині у чоловіка вилучили набої

Січень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

Порушником виявився житель Світловодського району. За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

«Працівники поліції у помешканні чоловіка в ході огляду сейфу, де зберігається мисливська рушниця, виявили та вилучили предмети, схожі на набої калібру 5,6 мм – 27 штук, крупнокаліберний набій та гільзи калібром 5,45 мм – 7 штук.
Як пояснив власник, вказані предмети йому передав родич. Вилучене направлено для проведення експертизи», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool